Training van andere professionals


Provision geeft trainingen en deskundigheidsbevordering aan andere professionals in de zorg. Deze trainingen worden gegeven door zeer ervaren deskundigen. Onder hen zijn o.a. gezondheidszorgpsychologen, orthopedagogen, relatietherapeuten, maatschappelijk werkers en trainers. Ieder met zeer ruime ervaring en expertise binnen het eigen vakgebied.

Een overzicht van de verschillende trainingen die door ons verzorgd worden.
  • Mentrale kracht; vergroten van mentale kracht, voor mensen / professionals die werken onder druk
  • Psychopathologie
  • Het leren omgaan met agressie
  • Competentievergroting in de residentiële jeugdzorg
  • Leren handelen bij incidenten en in crisissituaties
  • Groepsdynamica: het verkrijgen van meer inzicht in en grip op het werken met groepen
  • Kernkwaliteiten in teams: een training met als doel inzicht te verkrijgen in de kwaliteiten van jezelf en die van andere teamleden, om zo optimaal gebruik te leren maken van deze vaardigheden en de samenwerking tussen medewerkers onderling en tussen leidinggevenden te verbeteren. Het kweken van wederzijds begrip, het kunnen geven van feedback op creatieve wijze en het komen tot gezamenlijke resultaten en plezier in het werk staan centraal.
De trainingen kunnen zowel op locatie als in de praktijk van Provision gegeven worden. Locatie en ook duur van de trainingen zijn afhankelijk van uw eigen wensen en doelstellingen en zullen in overleg met u worden vastgesteld.

Indien uw organisatie behoefte heeft aan training of deskundigheidsbevordering gerelateerd aan een onderwerp dat hierboven niet genoemd wordt, schroom zeker niet alsnog contact op te nemen met Provision. Aan de hand van uw behoeftes en wensen kunnen we kijken wat de verschillende mogelijkheden zijn die wij u en uw organisatie te bieden hebben.

 
← Terug naar Wat bieden wij? Terug naar Home