Referenties


" Hoewel ik in 1e instantie huiverig was dat het een coach zou zijn met een "zweverig-geiten-wollen- sokken" houding, toch op verzoek van mijn werkgever voor een 1e kennismakinggesprek langs geweest. En wat bleek? Er zijn ook coaches met moderne hippe kleding aan, veel humor, overheerlijke koffie, een kamer vol diploma's en het allerbelangrijkst: Een coach die je blindelings kan vertrouwen, waardoor jij jezelf durft te uiten en de onderste steen naar boven laat halen. Kortom: Het klikte meteen. Mijn gedrag/ houding is in een aantal sessies geanalyseerd en geinterpreteerd, met als afsluiting handvatten om bepaald gedrag en houding te voorkomen in de toekomst. Ik zou iedereen een coachingstraject bij Thea willen aanraden, want er is niets fijner dan jezelf eens onder de loep te leggen en de scherpe kantjes er vanaf te vijlen, voor jezelf en jouw omgeving. Zoals ik mijn sessies bij Thea heb ervaren, waren maandelijkse mini-vakanties, geheel in het teken van mij! "

C. Schening, medewerker ABN AMRO lease


" De sessies met Thea waren een heel fijne manier om te werken aan mezelf. En het leek alsof altijd alles meezat. De zon scheen altijd, ondanks dat je er midden in het bos zit. Wat een heerlijke omgeving. En Thea is ontzettend warm en hartelijk. De manier waarop ze met je omgaat, met zoveel respect, is heel erg fijn. Samen hebben we naar mijn kernkwaliteiten gekeken en zijn daarmee aan de slag gegaan. We hebben onder andere gebruik gemaakt van de zogenaamde Transactionele Analyse. We bespraken situaties waarin ik tegen problemen aanliep, maar ook situaties die juist goed gingen. Ik werd me bewust van het feit dat je veel meer bereikt wanneer je communiceert op basis van gelijkwaardigheid. Dit levert me nog steeds heel veel op tijdens gesprekken, ze verlopen veel prettiger. Ook hebben we gebruik gemaakt van EMDR. Deze methode is heel belangrijk geweest voor mijn ontwikkeling en welzijn. Ik kan alleen maar zeggen dat ik ontzettend veel profijt heb gehad van mijn afspraken bij Thea. "

Caroline van Houwen


" De sessies met Thea waren voor mij zeer waardevol en leerzaam. Haar kracht is dat je de ruimte krijgt je verhaal te doen. Ik voelde me vanaf het begin vrij om te praten, om duidelijk te maken wat mij bezighield en waar ik mee worstelde. Thea hielp mij de besproken situaties helder in kaart te brengen en te structureren. Zo kreeg ik inzicht in de dingen die bij mij speelden.

Thea’s manier van coachen was elke sessie anders en inspirerend. Ik denk nog vaak aan een simpele oefening, die voor mij heel waardevol was. Ik moest vertellen wie ik was, maar ook hoe ik dacht dat mijn omgeving mij zag. Deze oefening had te maken met het feit dat ik van mijn omgeving signalen opving over mijzelf waarin ik mijzelf helemaal niet herkende. Thea stelde mij de juiste vraag: Hoe kan jouw omgeving iets van jou zien wanneer je dit “iets” niet laat zien? Wat je laat zien en wat je wílt laten zien zijn twee heel verschillende dingen.

Bij Thea is niets gek. Alles is bespreekbaar. Ze is enorm betrokken en ik had altijd het gevoel dat ze me zou helpen en stimuleren zaken aan te gaan. Thea legt nadruk op zaken die goed gaan. Dat geeft vertrouwen. Daarnaast heeft ze de gave kritisch en confronterend te kunnen zijn zonder dat dit voelt als een aanval. Ik denk dat dit komt doordat ze integer is en op een persoonlijke manier coacht, gewoon door zichzelf te zijn.

Dankzij Thea’s coaching ben ik de TA-opleiding ben gaan doen. Een opleiding waar ik niet eerder van gehoord had, maar die heel goed aansluit op mijn behoeftes.

Ik ben Thea dankbaar voor het feit dat ik me zo veilig gevoeld heb dat ik worstelingen durfde te delen en aan te gaan. "


Patricia Burkhard


← Terug naar Coaching Terug naar Home