• Behandeling

  Provision biedt verschillende vormen van kortdurende psychologische behandeling en begeleiding.

 • Coaching

  Coaching gaat over het verbreden en verdiepen van vaardigheden om het beste in uzelf naar boven te halen.

 • Training

  Provision geeft trainingen en deskundigheidsbevordering aan andere professionals in de zorg.

 • Supervisie

  Provision superviseert GZ-psychologen in opleiding en geeft supervisie over EMDR 

Welkom op de homepage van Provision.

 

Van harte welkom bij Provision
Provision is een praktijk voor behandeling (BGGZ & SGGZ), begeleiding, coaching, training en supervisie. Op deze website leest u meer over dit aanbod. Heeft u vragen dan kunt u natuurlijk telefonisch of middels het contactformulier bij ons terecht. Helaas hebben we een patientenstop voor behandeling (zie updates) 

 

Wie zijn wij?

 

Provision is een laagdrempelige psychologenpraktijk, die sterk gericht is op samenwerking. We nemen uw klacht én uw kwaliteiten als uitgangspunt en gezamenlijk gaan we op zoek naar een oplossing die bij u past. Wij werken in een team met een klinisch psycholoog en GZ-psychologen. Wij staan voor betrokkenheid, duidelijkheid en toegankelijkheid.

Provision biedt behandeling , begeleiding, coaching, training en supervisie.
 


Update

Januari 2024 
 

Helaas hebben wij een patientenstop voor behandeling en kunnen wij u helaas ook niet meer op een wachtlijst plaatsen. U kunt hiervoor contact opnemen met uw zorgverzekeraar voor eventuele wachtlijstbemiddeling. Zodra er weer ruimte is voor  behandeling in onze praktijk dan zullen wij dat per direct aanpassen op onze website.

- Corona-virus
Omdat de praktijk zich verantwoordelijk voelt voor de continuïteit van zorg houdt zij zich aan de actuele richtlijnen van het RIVM en de beroepsvereniging (NIP/ NVO). Dat betekent dat er extra hygiëne maatregelen op de praktijk genomen worden, er geen handen geschud worden en er afstand gehouden wordt. Ook zorgen we voor voldoende tijd tussen de afspraken zodat cliënten elkaar niet tegenkomen in de wachtruimte.
Omdat deze maatregelen genomen worden kunnen de afspraken in principe gewoon doorgaan. Indien de therapeut of uzelf klachten heeft (hoesten, niezen, hoofdpijn, vermoeidheid en/of koorts) dan zal de afspraak uiteraard geen doorgang kunnen vinden.
Wilt u liever niet naar de praktijk komen dan is het mogelijk om een (beeld)bel afspraak te maken of de afspraak voorlopig uit te stellen


Provision- Praktijk is aangesloten bij Stichting 1nP. 1nP maakt onderdeel uit van Parnassia Groep en is een gecertificeerde netwerkorganisatie van professionele ggz-professionals die ambulante behandeling bieden aan volwassen cliënten.

Wilt u meer weten over registraties van de praktijkhouder, klik dan hier.
Bent u nieuwsgierig naar wie er werkzaam zijn bij Provision-Praktijk, klik dan op het tabblad Wie zijn wij?

NB.
* Wij geven geen informatie of verklaringen als behandelend psycholoog waarmee direct materieel of juridisch belang is gemoeid. Hierbinnen handelen wij  conform de regels die zijn opgesteld door onze beroepsvereniging. Het NIP heeft als standpunt dat een behandelend psycholoog geen verklaringen afgeeft over een eigen cliënt waarin het psychisch functioneren van de cliënt wordt beoordeeld vanwege materiële of juridische doeleinden. 
* Helaas hebben wij geen ruimte voor stagiaires, ondanks dat wij het zeker van belang vinden dan jonge psychologen/ orthopedagogen de kans krijgen om mee te kijken en te leren, is ons team te klein om stagiaires goed te kunnen begeleiden. 

  
 

T: 024 397 71 33  E: info@provision-praktijk.nl / I: www.provision-praktijk.nl