• Behandeling

  Provision biedt verschillende vormen van kortdurende psychologische behandeling en begeleiding.

 • Coaching

  Coaching gaat over het verbreden en verdiepen van vaardigheden om het beste in uzelf naar boven te halen.

 • Training

  Provision geeft trainingen en deskundigheidsbevordering aan andere professionals in de zorg.

 • Supervisie

  Provision superviseert GZ-psychologen in opleiding en geeft supervisie over EMDR 

Welkom op de homepage van Provision.

 

Provision is een praktijk voor behandeling (BGGZ & SGGZ), begeleiding, coaching, training en supervisie. Op deze website leest u meer over dit aanbod.
Heeft u vragen dan kunt u natuurlijk telefonisch of middels het contactformulier bij ons terecht.

 

Wie zijn wij?

 

Provision is een laagdrempelige psychologenpraktijk, die sterk gericht is op samenwerking. We nemen uw klacht én uw kwaliteiten als uitgangspunt en gezamenlijk gaan we op zoek naar een oplossing die bij u past. Wij werken in een team met verschillende hulpverleners zoals klinisch psychologen, GZ-psychologen en orthopedagogen, om u zo effectief mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij staan voor betrokkenheid, duidelijkheid en toegankelijkheid.

Provision biedt behandeling (BGGZ & SGGZ), begeleiding, coaching, training en supervisie.

Update 1 oktober 2020 .  Helaas hebben wij een patientenstop en kunnen wij u helaas ook niet meer op een wachtlijst plaatsen. U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar voor eventuele wachtlijstbemiddeling. Zodra er weer ruimte is voor behandeling in onze praktijk dan zullen wij dat per direct aanpassen op onze website.

Update 1 oktober 2020 m.b.t.  Corona-virus
Beste cliënten,

Om verdere verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan, hebben we het volgende moeten besluiten:
 
De aankomende drie weken (en mogelijk langer afhankelijk van de adviezen / richtlijnen) zullen de behandelcontacten telefonisch of via Beeldbellen plaatsvinden. Via Karify, waar u een account  heeft aangemaakt of aan kunt maken via 1NP, biedt de mogelijkheid om veilig en AVG-proof te kunnen bellen met een behandelaar. Zorg op het moment van uw afspraak dat u achter uw computer zit, open Karify en uw behandelaar zal het videobellen tot stand brengen. Het is prettig om daarbij oortjes in te hebben zodat we elkaar goed kunnen verstaan. Op die manier kunnen we de behandeling toch voortzetten. 

Als een EMDR behandeling gepland stond, nemen we van te voren even contact met u op over deze afspraak.

Het vraagt flexibiliteit van ons allen, maar tot op heden hebben we gemerkt dat beeldbellen een goed alternatief is om het behandelcontact vorm te geven. 
 
We vragen jullie begrip hiervoor en hopen samen op een goede manier gebruik te kunnen maken van de moderne technieken die ons in deze tijd gegeven zijn.
 
We wensen jullie allemaal sterkte de komende tijd, in deze bijzondere omstandigheden.
 
NB. Als u cliënt bent en vragen heeft neem dan s.v.p. contact op met uw behandelaar, wij zijn gewoon bereikbaar zoals u van ons gewend bent.
 
Team Provision Praktijk.Provision- Praktijk is aangesloten bij Stichting 1nP. 1nP maakt onderdeel uit van Parnassia Groep en is een gecertificeerde netwerkorganisatie van professionele ggz-professionals die ambulante behandeling bieden aan volwassen cliënten.

Wilt u meer weten over registraties van de praktijkhouder, klik dan hier.
Bent u nieuwsgierig naar wie er werkzaam zijn bij Provision-Praktijk, klik dan op het tabblad Wie zijn wij?

NB.
* Wij geven geen informatie of verklaringen als behandelend psycholoog waarmee direct materieel of juridisch belang is gemoeid. Hierbinnen handelen wij  conform de regels die zijn opgesteld door onze beroepsvereniging. Het NIP heeft als standpunt dat een behandelend psycholoog geen verklaringen afgeeft over een eigen cliënt waarin het psychisch functioneren van de cliënt wordt beoordeeld vanwege materiële of juridische doeleinden. 
* Helaas hebben wij geen ruimte voor stagiaires, omdanks dat wij het zeker van belang vinden dan jonge psychologen de kans krijgen om mee te kijken en te leren, is ons team te klein om stagiaires goed te kunnen begeleiden. 

  
 

T: 024 397 71 33  E: info@provision-praktijk.nl / I: www.provision-praktijk.nl